Cautare

9051 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 constanta educatorihey1" (3.51 secunde)
Banca Romana de Dezvoltare apartinand Grupului Societe Generale si-a extins in ultimii patru ani reteaua nationala de sucursale si agentii de la 200 de unitati la 800, cate functioneaza in prezent pe intregul teritoriu al Romaniei, a aratat ieri Bogdan Niculescu, directorul executiv delegat al Grupului BRD Constanta si Tulcea.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta a avut loc ieri conferinta "TVA dupa aderare", organizata de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in cadrul proiectului InfoTVA.
La nici doua luni de la deschiderea oficiala a show-room-ului Tiriac Auto din Constanta, acest cunoscut dealer de automobile marca Mercedes si nu numai, a pregatit o surpriza pentru potentialii sai clienti.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR.
Evenimentul este organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Constanta.
Astfel, la sediul redactiei ziarului "Replica" de Constanta a ajuns, zilele trecute, o sesizare care semnala mai multe nereguli cu privire la activitatea manageriala a cunoscutei companii ce isi desfasoara activitatea sub brandul Meli Melo - Paris, societate ce detine numai in orasul Constanta o retea de 4 magazine.
Mai mult de jumatate din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei. In acest context, de curand, conducerea Directiei Agricole si Dezvoltarii Rurale (DADR) Constanta a intocmit si inaintat catre Ministerul Agriculturii, un dosar cu actuala situatie in care se prezinta agricultura Constantei.
Tronsonul Cernavoda - Medgidia al Autostrazii Soarelui, gata saptamana viitoare Tronsonul Cernavoda - Medgidia al Autostrazii Soarelui (Bucuresti-Constanta) va fi inaugurat saptamana viitoare.
Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta moare incet.
Cazinoul din Constanta va fi reabilitat In paragina de prea multa vreme, la adresa Cazinoului din Constanta a mai sosit o promisiune: ... De ani de zile, Cazinoul din Constanta e intr-o continua degradare, sub privirile autoritatilor a ajuns si adapost pentru pasari.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... UPDATE ORA 22.50 Intr-un comunicat de presa, presedintele Consiliului Judetean Constanta face cateva precizari legate de achizitia elicopterului ce s-a prabusit luni, 15 decembrie, in lacul Siutghiol.
Siamezele de la Constanta sunt pentru mine ca un profesor de la care invat cum pot ajuta alti copii in suferinta (Autoare:
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Reprezentantii Partidul National Liberal au declarat ca, in privinta contestatei comasari a institutiilor de cultura din Constanta, vor face toate demersurile pentru revenirea la vechea organizare.
In ceea ce priveste candidatul formatiunii politice la Primaria Constanta, lucrurile nu s-au lamurit inca, asteptandu-se in continuare propunerile Organizatiei Municipale a PNL Constanta. ... "Ne pregatim de alegerile locale, insa deocamdata nu a fost nominalizat un candidat pentru Primaria Constanta.
google-analytics.com